ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Λύνει τη σιωπή του ο Κώστας Καραμανλής!

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή. Για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο του 2009, σύμφωνα με ιδιαίτερα αξιόπιστες πηγές, ο κ. Καραμανλής είναι έτοιμος να απευθυνθεί προς τον ελληνικό λαό.
Με Καραμανλή στην εκστρατεία για ΝΑΙ στην Ευρώπη στις 5/7

Μετά τη δήλωση που έκανε ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κι έχοντας μελετήσει το περιεχόμενο του διαγγέλματος που απηύθυνε ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Καραμανλής ετοιμάζεται να σπάσει τη σιωπή του για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο του 2009.

Έγκυρη πηγή επισήμανε ότι το πιθανότερο αύριο Πέμπτη ή το αργότερο ως το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρώην πρωθυπουργός θα απευθυνθεί στον ελληνικό λαό και θα αναφερθεί στην οριακή κατάσταση της χώρας και για τους λόγους υπό τους οποίους πρέπει να προταχθεί η εθνική ενότητα ως αξία υπέρτερη κάθε άλλης ιδεολογίας.

Ο κ. Κώστας Καραμανλής θα μιλήσει ευθέως και όπως επισημαίνουν στελέχη της Ν.Δ. δεν είναι διατεθειμένος να μείνει αμέτοχος σ’ αυτήν την ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση για το Έθνος.

Εδώ και καιρό παρακολουθεί ο πρώην πρωθυπουργός τις εξελίξεις στη χώρα, αλλά φέρεται να θεωρεί πλέον ότι είναι η ώρα να απευθύνει μήνυμα προς την κοινωνία με την ελπίδα να τον ακούσει τώρα, λίγο πριν από τις ραγδαίες εξελίξεις που κυοφορούνται όποιο κι αν θα είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Του Χ.Κ. Λαζαρόπουλου

Διαβάστε επίσης:

ΒΟΜΒΑ: Come Back από Κώστα Καραμανλή!!!!


Η σελίδα στο Facebook που καλεί τον Κώστα Καραμανλή να μπει μπροστά για το ΝΑΙ στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!


ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ μετά από αρκετό καιρό!


Τι έλεγε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής για την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση!

Ετικέτες , ,